Quintus Bastion

Projekt

Quintus Bastion blev anlagt i 1685 af Kong Christian V og er en del af det gamle befæstningsanlæg Christianshavns Vold. Quintus Bastion er en del af Christianshavns Voldanlæg, og de historiske rammer omkring den moderne luksus ved både Magasinerne og Minesektionen bevares.

42 moderne luksuriøse boliger er blevet etableret med respekt for historien og omgivelserne. Beliggenheden for enden af Krudtløbsvej er helt enestående.

Omkranset af Søminegraven og Minebådsgraven er vandet den nærmeste nabo, og vandets beroligende effekt bliver kun forstærket af, at her er så fredeligt.

Designwerck har indrettet prøveboligen og Nuura er stolte af at være en del projektet, hvor vi har leveret Blossi Floor, Blossi Table og Anoli 3. Håndværket og detaljerne i den smukke bolig og den omkringliggende natur skaber de rette rammer for vores nordiske lys.

Læs mere om Quintus Bastion her.

  • Bygherre: Mogens de Linde
  • Stylist: Birgitte Bjerregaard / Designwerck
  • Producent: Nuura
  • Materiale: Glas og metal
  • Designer: Sofie Refer
  • Fotograf: Søren Staun Petersen