Cookies

Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies og de kan bruges til at holde styr på hvilke sider du har besøgt, de kan hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap eller de kan huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer.

Cookies er vigtige for os for de hjælper til at gøre vores online-tjenester lettere at bruge, til at følge med i hvordan vores website bruges og til at hjælpe os med at levere den bedste service til dig.

For at gøre det lettere for dig at overskue den måde hjemmesiden bruger cookies på, har vi grupperet vores cookies i nogle let-forståelige kategorier. Man kan se hver kategori og hver cookie i Cookie Deklarationen.

Oplysningerne i Cookie Deklarationen er givet på en åben og gennemsigtig måde, så du tydeligt kan se, hvordan cookies bruges til at gøre dit besøg på websitet bedre og så du kan træffe et informeret valg om at tillade deres anvendelse. Hvis du alligevel ønsker at styre eller fjerne cookies, så kan du gøre det via indstillingerne i din webbrowser.

Vær opmærksom på at det kan påvirke funktionaliteten af et website, hvis du fravælger cookies. Mange af deinteraktive funktioner, som websitet tilbyder, er afhængige af cookies og blokering eller sletning af cookies kan forhindre de funktioner i at virke eller reducere deres anvendelighed.

Forskellige webbrowsere kan bruge forskellige metoder til håndtering af cookies. Følg vejledningen fra webbrowseren producenterne nedenfor for at konfigurere dine browser-indstillinger.
Microsoft Internet Explorer (IE)
Google Chrome
Safari
Firefox

Cookiedeklarationen bliver opdateret hver måned af Cookie Information.

 

PERSONDATAPOLITIK

Hos Nuura ApS indsamler og behandler vi personoplysninger jf. gældende lov om behandling af personoplysninger og vi prioriterer datasikkerhed og fortrolighed højt.

For at kunne give dig den bedst mulige oplevelse, når du bruger vores hjemmeside indsamler vi nogle oplysninger, som vi bruger, når du handler i vores webshop.

De personoplysninger, vi indsamler, er navn, telefonnummer, e-mailadresse, privatadresse og information om dit indkøb. Af sikkerhedsårsager gemmer vi ikke betalingsoplysninger i vores database.

For at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt informere dig om din ordre, indsamler vi din e-mailadresse. Vi videregiver kun dine oplysninger til vores samarbejdspartnere, som fx fragtfirmaer og Nuuras eksterne lager (Prime Cargo) i det omfang, det er nødvendigt for at ekspedere dine ordrer. Dit navn og adresse anbringes på en label, som placeres udenpå pakken med dine indkøbte varer. Nuura ApS behandler personoplysninger til markedsføringsformål ifølge den gældende lovgivning, herunder kravet om indhentning af samtykke før udsendelse af elektronisk markedsføring.

Du har ret til, ved forespørgsel, at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og gøre indsigelse mod en registrering i henhold til persondataloven. Nuura ApS gemmer personoplysninger og relevante købsdata i 5 år i henhold til bogføringspligten.

Hvis du vil have mere information eller ændre dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på info@nuura.com.

Du kan klage til Datatilsynet, hvis du mener, at du ikke får de oplysninger, som du har krav på efter reglerne om indsigt. Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.